L’HORA DEL CONTE

Les Roselles i els Gira-sols hem tornat a gaudir de la Biblioteca del rvulari! És molt bonica i té uns contes molt especials! En aquest espai fem el desdoblament del conte i hi podrem viure moltes aventures, com les dels protagonistes de la història que hem explicat: “La meva mestra és un MONSTRE!”. 

A través d’aquest conte hem pogut parlar sobre les nostres experiències a l’escola i les emocions que sentim en tornar a començar el curs. Així com reflexionar sobre tot allò que ens agrada fer i aprendre a l’escola.

De vegades quan estem enfadats podem semblar monstres… hem jugat amb aquesta emoció i hem intercanviat experiències de quan ens enfadem i també quan els adults o els amics i amigues s’enfaden amb nosaltres.

Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé! Tenim moltes ganes de seguir venint a llegir i a viure més històries!

Al llarg d’aquest trimestre parlarem de les nostres emocions i descobrirem com les podem reconèixer i anomenar.

TROBAREU MÉS IMATGES AL DRIVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *