L’HORA DEL CONTE

Vam fer una conversa sobre el conte “L’Olívia i les princeses”: L’Olívia fa el que fa tothom? I pensa el que pensa tothom? Com s’expressa?  Com es disfressa a l’escola? Hi ha disfresses per nens i disfresses per nenes?

A la setmana del Carnaval, ens vam disfressar del que vam voler, ja que les disfresses són per tothom.

Vam presentar maquillatge, ens vam maquillar lliurement (no tothom va voler…)i vam jugar amb el personatge.

La lectura d’aquests contes i la conversa ens permet veure que no hi ha barreres ni murs que separin les persones quan deixem de costat els prejudicis i obrim la nostra mirada. Tothom tenim dret a ser i a expressar-nos lliurement, d’acord amb el que sentim.

AL DRIVE TROBAREU FOTOS DELS DIFERENTS MAQUILLATGES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *