L’HORA DEL CONTE: L’ANEGUET LLEIG

Hem fet una conversa sobre el conte: Coneixeu el conte? Quin animal és el protagonista? Ho sap quan neix? Com es porten els ànecs amb ell? I els altres animals? Com se sent el protagonista? Com acaba el conte?

Com us sentiu vosaltres a l’escola? Com us sentiu amb els vostres companys i companyes? Sou tots i totes iguals o diferents? (Tothom és diferent. La diversitat és riquesa. Cal respectar-nos i ajudar-nos. Conviure i viure en harmonia. També parlem i reflexionem sobre el respecte i la tolerància.

Hem llegit i representat el conte amb titelles. Després l’hem representat entre tots i totes amb uns penjolls (que ens hem emportat a casa) amb els diferents personatges d’aquest conte. Ha estat molt divertit!

TENIU FOTOS DE GRUP AL DRIVE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *