EL GRAN SECRET DE CHOPIN

Famílies de la classe de les Roselles i dels Gira-sols,

les darreres sessions de música les hem dedicat al projecte transversal d’escola. Enguany ha estat dedicat al compositor de piano mundialment conegut FRÉDÉRIC CHOPIN. Hem explicat el conte “Chopin i els nens” d’Anna Obiols. El conte narra la història del viatge que va fer Chopin l’hivern del 1838 des de París fins a Mallorca per trobar tranquil·litat i un millor clima.

Aquell viatge el va fer passar per Barcelona on Chopin i la George Sand se’n van anar a Mallorca amb “El Mallorquín”. Després d’un viatge ben mogut van desembarcar a la platja mallorquina. Hi van viatjar amb el seu piano i quan van arribar ell es va passar tota la nit comprovant, tecla a tecla, que el piano sonés bé. L’endemà, els primers raigs de sol el van despertar i es va posar a tocar. Sorprès, es va adonar que el piano sonava millor que mai. Voleu saber per què? Pregunteu a la Rosella o al Gira-sol que tingueu per casa, a veure si us ho expliquen!

El CD conté un recull d’obres per a piano i unes cançons que expliquen la història d’en Chopin. A més hem gaudit del preludi op.28, núm. 15 “La gota d’aigua”. L’hem escoltat, i els nens i nenes han fet un treball per parelles cooperatives.

Si entreu al Drive, trobareu les fotografies del treball per parelles cooperatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *