L’HIVERN DE VIVALDI

Les Roselles i els Gira-sols vam començar el trimestre amb l’audició de “L’hivern” de Vivaldi. En la primera sessió vam parlar de com és l’hivern, de quins fenòmens meteorològics ens podem trobar. Plou, neva, glaça, fa vent, juguem amb la neu …

La primera audició ens va transportar a pensar en uns paisatges blancs i freds. Tot seguit, amb les idees al cap les vam plasmar en un paper d’embalar negre i una cera blanca. Pluja, neu, ninots de neu…

Després amb un musicograma vam poder comprendre millor l’obra musical en mirar-la i escoltar-la de forma activa. https://www.youtube.com/watch?v=wqw-N7Pov6M

La segona sessió la vam començar amb el conte “El violí d’en Patrick”. El seu protagonista compra un violí. Quan comença a tocar-lo, s’adona que té un poder màgic. La música transforma en bellesa tot el que té al seu voltant.

Hem parlat dels instruments de CORDA FREGADA i dels instruments de CORDA PINÇADA. Hem realitzat un joc auditiu on havíem d’escoltar i endevinar l’instrument que sonava. També hem escoltat unes audicions. Us deixem uns enllaços que segur us deixaran relaxats o bocabadats.

https://www.youtube.com/watch?v=idMUneUZIKk&list=RDidMUneUZIKk&start_radio=1

https://www.youtube.com/watch?v=6Dakd7EIgBE&list=PLF_jWVqIFoDFVCrLfpJJ4It326xnub9oL&index=2

Esperem que gaudiu de la música igual com ho han fet les Roselles i els Gira-sols. A la carpeta de música del Drive trobareu unes fotos i vídeos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *