LA FESTA DE DISFRESSES

Ahir les Roselles i els Gira-sols vam celebrar una gran Festa de Disfresses divertidíssima i vam desenvolupar la nostra imaginació i enginy. Han estat dues sessions on mitjançant la música hem representat diferents oficis.

Hem fet de bombers i bomberes i de tenistes seguint la pulsació de la música amb pilotes. També de cambrers i cambreres amb les nostres safates. Ens hem mogut com robots i hem fet de follets entremaliats amb uns mocadors ben acolorits. I, fins i tot, hem acabat fent d’astronautes a la lluna. Ha estat una experiència ben musical!

La música utilitzada està extreta del llibre “La fiesta de disfraces” de l’Ana Quílez i el Toni Costa de Bellaterra Música Ed.

Si entreu a la carpeta de música del DRIVE, ens podreu veure com ens ho hem passat!

Les Roselles i els Gira-sols s’han emportat el Cançoner de Carnaval per a poder cantar, saltar i ballar amb totes les famílies!

PER CARNAVAL, TOT S’HI VAL!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *