ELS GIRA-SOLS VISITEM L’IDAEA

Avui els gira-sols hem anat d’excursió a l’Institut de Diagnòstic Ambiental i Estudis de l’Aigua. Allà ens esperava la Juliette, una científica que ens ha fet un taller sobre la contaminació de l’aigua i el cicle de la vida. Hem pogut pescar dàfnies (uns crancs petits molt importants per l’ecosistema aquàtic) i observar-les amb la lupa binocular. També hem vist peixos zebra i unes microalgues màgiques que serveixen per netejar l’aigua així com un experiment on hem pogut veure què passa si els peixos veuen aigua contaminada. Per acabar, hem vist una petita pel·lícula del conte dels tres porquets, però molt diferent de la versió que coneixem. Ens ha fet veure la importància de cuidar el nostre planeta i de no llençar deixalles per tot arreu, ja que si embrutes el medi ambient, t’embrutes a tu mateix.

Ha estat molt interessant i ens ho hem passat d’allò més bé!! VISCA!

Moltíssimes gràcies, Juliette, Ana i Alejandro!!!

Famílies, entreu al drive per veure algunes fotografies de l’activitat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *