GOTES DE COLORS

“Gotes de colors” és una aventura musical arreu del món. Un llibre escrit per Asha Miró on explica la història d’una nena africana, la Nirina, que fa un viatge per tot el món a la recerca de rius on recollir gotes de colors màgics i així, poder regar les llavors que li ha regalat la seva àvia.

La Nirina va acompanyada de la Divi, un bernat pescaire que coneix molts llocs del món. Tots dos emprendran un llarg viatge on descobriran gent, costums i cultures de cada país. Alhora, aprendran les cançons que canten els nens i nenes en els seus diferents idiomes.

Nosaltres estem molt contents i contentes d’haver conegut a la Nirina i a la Divi. Gràcies a elles i al seu amulet màgic hem descobert pobles, ciutats, rius que no coneixíem i la seva gent que ens han ajudat a recollir les gotes de colors.

La Nirina ens ha regalat un amulet amb el codi QR on podreu escoltar el conte i les seves cançons. Que gaudiu del viatge tant com nosaltres ho hem fet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *