CELEBREM LA CASTANYADA!

Benvolgudes famílies de Tramuntana!

Quins dies més emocionants i fascinants que hem passat a Infantil preparant la festa de la Castanyada.

Vam començar rebent cartes de la Pepeta, la Castanyera, des del bell mig del Montseny. Quina il·lusió ens va fer tenir notícies d’ella i del Pepet. Li vam posar una cadira al vestíbul de la masia i vam preparar la seva arribada perquè estigués ben còmoda i perquè pogués descansar del llarg viatge fins a Barcelona.

Avui hem celebrat una gran festa! Al matí, s’ha despertat la Pepeta i la seva veïna l’ha acompanyat fins al terrat. Quins nervis quan l’hem vist pujar les escales! Més tard, ha arribat en Pepet, que com sabeu, mai arriba a l’hora! Hem compartit una bona estona tots plegats. Els hi hem fet moltes preguntes, recitat poemes, endevinalles i hem cantat cançons. Que bé ens ho hem passat!

Ara, la Pepeta i el Pepet, ja deuen estar a casa seva, al Montseny. I segur que dormiran ben plans i somiaran amb les nenes i els nens de Tramuntana!

Famílies, ben aviat al Drive tindreu un tastet de fotos i vídeos de la festa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *