L’HORA DEL CONTE

“La mestra és un MONSTRE!”. 

Les Roselles i els Gira-Sols hem fet la conversa i la reflexió sobre la història que relata el conte i la relació que s’estableix entre el protagonista i la mestra que, a mesura que avança el conte, va canviant. A través d’aquest conte hem pogut parlar sobre les nostres experiències a l’escola i les emocions que sentim en tornar a començar el curs. Així com reflexionar sobre tot allò que ens agrada fer i aprendre a l’escola.

De vegades quan estem enfadats podem semblar monstres… hem jugat amb aquesta emoció i hem intercanviat experiències de quan ens enfadem i també quan els adults o els amics i amigues s’enfaden amb nosaltres.

Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé! Tenim moltes ganes de seguir venint a llegir i a viure més històries!

“Tinc un VOLCÀ”

Aquest llibre es una recomanació. La fada del conte, dona estratègies per calmar el nostre volcà. Us ho recomano famílies, també funciona pels adults!!

Al Drive trobareu imatges de quina és la cara que fem quan ens enfadem, quan riem i estem contents, quan estem tristos, quan tenim por i quan ens sorprenem,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *