L’HORA DEL CONTE

UN GAT AVENTURER, LA FOSCOR I UN TEATRE D’OMBRES 

Famílies, aquestes últimes setmanes hem estat parlant sobre el conte i els gats: Com hi veu un gat de nit? Com són les pàgines on ens ensenyen com ho veu tot el gat? Quan surt a viure aventures el nostre protagonista? Tothom dorm de nit?

També hem presentat el teatre d’ombres: Què és? Per què necessitem un llum (focus)? Què passa si posem coses davant d’aquest llum? (Fem proves amb les mans o amb altres elements). Com es veu a la pantalla del teatre? Juguem per parelles amb les imatges que tenim.

Hem preguntat: Us ha agradat el conte? Us ha agradat explicar-lo enmig de la foscor? Heu passat por?

Aquesta experiència ens permet gaudir de la foscor d’una manera lúdica i emocionant, lluny de sentir-ho com una situació angoixant o desagradable. Ja que tenir por no és res dolent i parlar-ne o executar activitats divertides ens ajuda a relativitzar-ho.

Hem tractat una emoció molt comuna en aquestes edats, la por a la foscor.

FAMÍLIES, TROBAREU IMATGES DE LA SESSIÓ AL DRIVE.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *