Today Is Monday

Benvolgudes famílies de Roselles i Gira-sols,

Durant aquest mes hem explicat el conte Today Is Monday d’Eric Carle.

Aquest conte ens parla dels dies de la setmana, dels animals i del menjar.
Cada dia apareix un animal i un menjar, per exemple: On Monday the headghog eats beans.
Els animals del conte són: hedgehog, snake, elephant, cat, pelican, foxmonkey. El menjar del conte és: beans, spaghetti, soup, meat, fish, chicken i ice cream. També apareixen els set dies de la setmana: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday i Sunday.

Hem jugat a diferents jocs per treballar el vocabulari: Memory dels animals del conte i d’imatges dels animals reals, les onomatopeies dels animals, parlar d’algunes de les característiques dels animals, seqüenciar la història i relacionar els dies de la setmana amb l’animal i menjar corresponent. A més també hem cantat i ballat la cançó The Days of The Week.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *