A LA LLUM DE LA FOSCOR…

… NO TINC POR! (fent un crit!)

Hola, famílies! Les darreres setmanes les Roselles i els Gira-sols vam començar a llegir aquesta història musical on el protagonista és en Jan, un nen de la nostra edat que té molta por de la foscor i no pot dormir sol. Una nit mentre dormia, el seu peluix el follet, va tenir una idea. Ens va demanar ajuda per a trobar la lluna pel Jan. La lluna és l’única que li fa companyia quan ha d’anar a dormir. Aprofitant l’ocasió, hem parlat de la por, no només en Jan té por a la foscor. A moltes i a molts de nosaltres hi ha coses que ens fa por. Ho hem parlat, compartit i posat nom a aquesta emoció i sembla que al final de la història ja no en tenim tanta o hem descobert la manera per no tenir-ne.

Gràcies a aquesta història i amb diferents músiques a la primera aventura hem fet d’exploradors i exploradores caminant pel bosc, sentint els sons de la nit i discriminant el SO i el SILENCI. Hem aconseguit que una cuca de llum acompanyi els somnis del Jan.

La segona aventura que hem viscut hem anat al fons del mar fent de submarinistes. Allà ens vam trobar una medusa molt lluminosa que es movia lentament. I nosaltres, ens vam convertir en un banc de peixos que nedàvem ràpidament entre la medusa. Hem comprovat el contrast de RÀPID i LENT de la música i la medusa lluminosa ha vingut amb nosaltres per acompanyar al Jan durant la nit.

La tercera aventura ens va portar fins a l’espai convertint-nos en astronautes. Hem estat molt a prop de la lluna, però hem descobert que no fa llum per ella mateixa, és el sol qui la il·lumina! Així doncs, l’hem deixat allà dalt i hem agafat una estrella per dur-li al Jan. Amb la cançó de l’espai hem fet sons AGUTS i GREUS.

Gràcies a la cuca de llum, a la medusa i a l’estrella que més brilla en Jan ja no té por a la foscor. I ara…, segur que nosaltres tampoc en tindrem de por. Gràcies Jan! Ho guardarem sota el coixí!

Aviat tindreu al DRIVE tot d’imatges i vídeos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *