HORNS TO TOES AND IN BETWEEN

Famílies de Roselles i Gira-sols, aquestes últimes sessions d’anglès hem presentat un nou conte. Aquest conte es diu Horns to toes and in between de Sandra Boynton.
Aquest conte ens explica les diferents parts del body de three monsters, el pink, el blue i el green. Explica les parts que té, què pot fer amb elles i alguna característica.
Per exemple, ens diu que tenen two hands i ten fingers, amb les quals poden comptar fins a ten o fer pesigolles.
Amb aquest conte hem pogut aprendre i recordar les diferents parts del body, com: head, hair, eyes, ears, nose, mouth, teeth, tongue, arms, hands, fingers, tummy, belly button, back, legs, feet, toes, etc.

També ens parlen que aquests tres monstres tenen two horns i one tail.
Amb això, hem pogut veure com tenen moltes parts del body iguals que el nostre, però també tenen parts que nosaltres no tenim. Com els horns, que ells tenen i nosaltres no, però les cows o unicorns sí.

Per practicar aquest vocabulari hem explicat el conte diverses vegades perquè els nens i nenes es familiaritzessin amb ell, hem presentat el vocabulari de les diferents parts del cos, hem jugat a Sol o Catrin says, hem dibuixat la silueta d’un nen o nena de la classe i després hem dibuixat totes les parts del cos, hem jugat a moure diferents parts del cos amb unes flashcards i un dau, hem vist el conte a la PDI i hem cantat i ballat la cançó Head Shoulders Knees and Toes.

Al Drive, dins la carpeta Horns To Toes, trobareu un vídeo d’aquesta cançó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *