EXPERIMENTEM!

Hola famílies,

Fa dies que les Roselles i les Gira-sols hem començat a realitzar algunes propostes i experiments sobre els projectes. És per això, que al llarg de les següents setmanes us anirem penjant un recull de fotografies i vídeos per tal que pugueu veure el que anem fent.

Pel que fa al projecte de l’espai, les Roselles hem començat a fer un seguit d’experiments per entendre el que han anat explicant a les exposicions: un experiment sobre l’origen de l’espai, hem escenificat el moviment de translació i rotació dels planetes, hem creat els cràters a la lluna amb diferents esferes i farina. També hem creat la nostra constel·lació amb estrelles i fins i tot, ens les hem acabat menjant! Així mateix, hem comparat les dimensions relatives dels planetes amb fruites i verdures, hem fet enlairar un coet i, per acabar, hem dibuixat com ens imaginem que són els extraterrestres.

Pel que fa al projecte de l’aigua, els Gira-sols hem estat fent diversos experiments per corroborar el que els companys i companyes han anat explicant a les exposicions: hem pogut demostrar que l’aigua no té color, ni sabor ni gust com també hem pogut observar de prop, el cicle de l’aigua. Alhora hem experimentat amb els tres estats de l’aigua: transvasaments amb aigua líquida, i pensant i demostrant com podem passar d’un estat a l’altre. Ens agrada molt fer de científics i científiques!

Estem molt emocionats i emocionades pels descobriments que hem anat fent! I, encara ens queden molts reptes i aprenentatges per anar assolint! VISCAAAA!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *