TEN IN THE BED

Famílies de Roselles i Gira-sols,

Us presentem l’últim conte que hem estat explicant aquestes setmanes a anglès: Ten in the Bed de Penny Dale. Aquest conte parla d’un little boy i els seus nou peluixos (elephant, hedgehog, mouse, bear, crocodile, sheep, teddy bear, rabbit i zebra) que estan a punt d’anar a dormir, però el little boy té poc espai així que els hi diu “roll over, roll over” perquè caiguin i tingui més espai.
Al final, quan el little boy està sol al llit se sent sol i trist i els demana que tornin a pujar per anar a dormir.
Amb aquest conte hem repassat els números de l’1 al 10, els animals i els colors.

Hem explicat el conte diverses vegades perquè els nens i nenes es familiaritzessin amb ell, hem presentat el vocabulari, hem creat el nostre llit amb els animals i sobretot, hem cantat i representat la cançó moltes vegades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *