The Very Busy Spider

Benvolgudes famílies de Roselles i Gira-sols,


Durant aquest mes hem treballat el conte The Very Busy Spider d’Eric Carle.
Aquest conte ens explica com una aranya està tan concentrada fent la seva teranyina que no contesta a cap animal que li proposa anar a jugar, menjar o fer quelcom. Els animals del conte són: spider, horse, cow, sheep, goat, pig, dog, cat, duck, rooster, fly i owl.

Hem jugat a diferents jocs per treballar el vocabulari: Memory dels animals del conte i d’imatges dels animals reals, les onomatopeies dels animals, parlar d’algunes de les característiques dels animals, seqüenciar la història i pintar una aranya.


També hem escoltat i visualitzat el conte a YouTube (The Very Busy Spider – Animated Children’s Book).

Al Drive trobareu algunes iamtges d’aquestes sessions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *