L’HORA DEL CONTE

UN REGAL DIFERENT

Aquestes últimes setmanes hem explicat el conte observant i analitzant tot el que fan junts els protagonistes amb un trosset de roba i el poder de la imaginació.

Hem presentat unes teles de sorpresa per jugar i compartir. A través del joc lliure, hem pogut ser conscients de la nostra capacitat d’invenció i ens ho hem passat molt i molt bé, sense utilitzar cap joguina. Compartint les teles hem creat grans històries de forma cooperativa.

En aquesta època de més consum de joguines, fer una petita sensibilització i reflexió sobre el valor del joc, i de la imaginació, sense necessitat de tenir moltes, ni que aquestes siguin molt complexes. De la importància de gaudir jugant i compartint amb els i les altres.

FAMÍLIES, TROBAREU MOLTES FOTOS AL DRIVE D’AQUESTA SESSIÓ ESPECIAL!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *